Welcome to my dicontinued blog. I have now, 2014,
moved on to other platforms, more well suited
for me and my work.
Think of this blog as a way to go down memory lane,
with pictures drawings and thoughts many years old.

PLEASE follow my progress instead on:
INSTAGRAM and on my portfolio WEBSITE.

Khatyns andarKhatyns andar är en kort saga från landet Mughal, om staden Khatyns uppror och undergång, om den onda drottningen Sibhyla, om hennes bror prins Hasthin och om den lilla flickan Nur.

Det här är min första animerade film, gjord med kol på spännpapper. Det tog en vecka och det blev lite nattjobb på slutet. Hoppas ni gillar den.Här är jag och sista rutan i filmen. Det här är förresten i ateljen vägg i vägg med Anna Odells verk på Konstfacks vårutställning. Välkommen förbi och titta på utställningen, den är sevärd (håller på till den 24 maj).

6 comments:

 1. Lite inlägg om sommarprojektet nu bro! /Anton

  ReplyDelete
 2. jag kom ihåg att googla! fin film & fina bilder.
  // n

  ReplyDelete
 3. Jag fullkomligt älskar den här bloggen!!

  ReplyDelete
 4. Favoritscenen är nog när det blir extra visuellt i slutet och drottningen kommer från taket och Nor och drottningen fajtas. Jag antar att likheten med polska Katyn inte är en slump? Grymt! Har också testat på lite animation i skolan men måste fokusera på serierna under våren.

  ReplyDelete
 5. Tack, Jan! Du har som vanligt en fin analys, fint av dig att spotta namnet, det var min mening, att det skulle finnas med utan att vara för uppenbart. Jag skulle vilja göra mer animerat, Miyazaki har blivit min nya husgud. Och så var det det där med serier... det finns många projekt att göra.

  ReplyDelete
 6. Fantastiskt fin film! Och bra berättarröst.

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.