Welcome to my dicontinued blog. I have now, 2014,
moved on to other platforms, more well suited
for me and my work.
Think of this blog as a way to go down memory lane,
with pictures drawings and thoughts many years old.

PLEASE follow my progress instead on:
INSTAGRAM and on my portfolio WEBSITE.

Cecilia UddénKolla. Cecilia Uddén har fått pris! Jag måste propsa lite för henne och hennes reportage i radion. Mina blogglänkar här till höger har ett rätt tydligt mellanösternfokus som jag tror till rätt stor del beror på henne och hennes Konflikt i P1. Mycket fint och folkbildande. Ett plus till är ju den gamla historien från amerikanska presidentvalet 2004 då hon hävdade att det var opartiskt att tycka att Kerry vore bättre för världen än Bush. Det fick hon äta upp. Hur som helst, det här porträttet, snart ett år gammal, är från en debatt på Södra teatern om islamism.

2 comments:

 1. Hej hallå!

  Jag kom på att du svarade i min blogg, men jag hittade inte vad du skrev så om jag inte svarar på nånting särskilt så är det inte för att jag är oförskämd utan för att jag är glömsk :-)

  Vad roligt att det kändes bra med arbetstesterna! Kommer ihåg att en kompis till mig höll på och jobba som tusan sina arbetsprover till nån intagning. Och det gick bra också!

  I morgon drar jag till Sthlm för att på lördag delta vid F!:s årskongress. Lite nervöst faktiskt. Jag hoppas att det fattas bra beslut!

  Det blir kul oavsett vad, förresten. Ska träffa en gammal go kompis och bo i hans (antagligen himla sunkiga) kollektiv. Mysigt!

  Vad händer dig om dagarna? Har du fått uppleva någon storm?

  ReplyDelete
 2. Förresten... Jag tycker också att det är opartiskt att tycka att Bush suger! :-)

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.