Welcome to my dicontinued blog. I have now, 2014,
moved on to other platforms, more well suited
for me and my work.
Think of this blog as a way to go down memory lane,
with pictures drawings and thoughts many years old.

PLEASE follow my progress instead on:
INSTAGRAM and on my portfolio WEBSITE.

När jag var liten...

3 comments:

 1. Kunde inte hålla med dig mer om att det blir lustigt när man ska låta saker "genomsyra allt". Det blir ofta rätt osynligt och bortglömt.

  Som på Malmö högskola för tillfället. Man lägger ner genusvetenskapliga perspektivet till förmån för nånslags "mainstreaming" i ett political science-program. Det kommer således bli helt osynligt...! Att ha ett perspektiv som viktigt och ständigt anlägga det perspektivet på det som studeras är ju en himla skillnad mot att låta det genomsyra (även om det vore kul om genomsyrandet fungerade i verkligheten).

  Håller med dig om att Sverige ska finnas i EU som en motpol. Vi måste jobba för en himla massa saker: En öppnare organisation, en betoning på demokratifrågor (som ju hamnar i bakvattnet i EU:s stora byråkrati), så finns det ju superviktiga frågor att lyfta på internationellt plan (som vi måste jobba tillsammans med). Som typ miljöproblem, traffiking, möjligen andra typer av säkerhetsfrågor (tänker främst på säkring av luriga kärnkraftverk, men kanske någonting annat också).

  Hej förresten! Det var några dagar sedan. Jag väntar med spänning på nya bilder i din fina blogg!

  ReplyDelete
 2. Så där såg du väl ut senaste gången jag såg dig!
  Jag tänkte att jag skulle leta reda på lite folk som jag tappat kontakten med, och vad hittar jag? Någon som definitivt har gått om mig i konstkunskaperna!

  Hoppas du minns vem jag är.
  /Alexander Powell

  ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.